HANDELSBETINGELSER

Webshoppen ejes og drives af www.MaceByAmalie.dk

Mace By Amalie Kronil
Cvr-nr: 36 59 82 12

Handelsbetingelserne gælder for privatpersoner, der køber varer til levering i Danmark – dog ikke Grønland og Færøerne, medmindre andet er aftalt.FRAGT & FORSENDELSE
Mace tilbyder levering med GLS og til kun 39 kr. Leveringstid 1-2 dage.

Er varen ikke på lager, forlænges leveringstiden.

Afhent din ordre selv på Vemmedrupvej 185, 4632 Bjæverskov(nær Køge) Du modtager en sms når din ordre er klar til afhentning. Hvis det haster er du velkommen til at sende os en mail.
Hentes ordren ikke i tide, sendes den automatisk retur. Ordren vil derefter få pålagt returfragt. Vi kan ikke behandle retur uden udfyldt og vedlagt returformular.BETALING

Fragt og eventuelle betalingskortgebyrer vil blive udregnet lige inden betaling. Når du har betalt, modtager du en ordrebekræftelse med handelsbetingelser og informationer om dit køb.

Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Mace modtager betaling fra Visa, VisaDankort, Visa Elektron, Mastercard og Mobilepay

Mace krypterer alle dine kortoplysninger med SSL-protokol (Secure Socket Layer). Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under betalingstransaktionen.

Der tages forbehold for fejl og mangler i priser og beskrivelser, samt for udsolgte varer.FORTRYDELSESRET

Du har 14 dages fortrydelsesret på dine varer fra den dag, du modtager varerne jf. Forbrugeraftaleloven. Leveres ordren af flere omgange er fortrydelsesfristen gældende fra dagen, hvor du modtager den sidste vare. Falder den sidste dag for brug af fortrydelsesretten på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, d. 24. eller 31. december udløber fristen den følgende hverdag.

Fortrydelsesretten bortfalder helt eller delvist, hvis:

  • varen er taget i brug
  • varen er beskadiget, mens du havde ansvaret for den
  • plombering eller lignende er brudt
  • varen er håndteret på en anden måde, end man almindeligvis ville gøre i en fysisk butik for at undersøge og prøve produktet.

Specialtilpassede eller -designede varer er ikke omfattet af fortrydelsesretten.

 

Tilbagebetaling af fortrudte køb

Senest 14 dage efter Mace har modtaget din retur, vil du få tilbagebetalt varens fulde beløb.

Mace kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur eller har modtaget dokumentation for, at du har returneret varerne. Du hæfter kun for fragt, samt eventuel forringelse af varernes værdi som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktioner. Tager du varen i brug eller skades den under forsendelsen, hæfter du for varens værdiforringelse.

Venligst oplys vare (r), dato ved køb, dato ved modtagelse af vare (r) og årsag til dit fortrudte køb.REKLAMATION

Er der opstået skade på produktet under fragten, skal dette meldes Max 5 dage efter modtagelse.
Mace yder 2 års reklamationsret på alle produkter i henhold til Købeloven. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, der er direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Reklamation af fejl og mangler skal meddeles Mace inden for rimelig tid. Dette kan du gøre gennem vores kontaktformular, øverst på siden.

Varen kan efterfølgende returneres for reparation eller ombytning til tilsvarende produkt. Afhjælpes problemet ikke ved ombytning eller reparation, kan der blive tale om tilbagebetaling eller afslag i købsprisen. Ved gyldige reklamations-sager afholder Mace returnerings-omkostningerne.

Se punktet ’Returnering’ for praktiske detaljer vedr. returnering af defekt vare.RETURNERING

Ønsker du at benytte dig af fortrydelsesretten, skal varen returneres hurtigst muligt eller senest 14 dage efter modtagelse af varen.

Returvarer skal sendes til:

Mace By Amalie
Vemmedrupvej 185, 4632 Bjæverskov

Du kan også købe din returlabel via vores returportal: Klik her!

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

For at lette håndteringen af din returvare, anbefaler vi, at du vedlægger en kopi af ordrebekræftelsen og andre relevante dokumenter for håndteringen af din sag.

Vi anbefaler vi desuden, at du pakker varerne forsvarligt og omhyggeligt ind, da du selv har ansvaret for varerne, indtil vi modtager dem. Gem derfor også kvittering for afsendelse. Du skal selv afholde udgifter til returnering, medmindre der er tale om en gyldig reklamation.PERSONLIGE OPLYSNINGER

Ingen personlige oplysninger, der registreres på Mace bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjepart. Alle informationer opbevares i topsikrede danske datacentre hos A/S ScanNet.

Ved online betaling på Mace benyttes en sikker SSL-krypteret betalingsløsning.

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Selve købsaftalen lagres ikke hos Mace. Jvf. Persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger, og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang, det ønskes.

Desuden registreres IP-adressen hvorfra køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning.

Man kan valgfrit tilmelde sin e-mailadresse til Maces nyhedsbrev, således at man løbende modtager nyheder og anden relevant information fra Mace. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes, som man ønsker.